COVID-19 Sanering

Bekæmpelse af

COVID-19

Effektiv bekæmpelse af COVID-19

Rengøring af berøringspunkter er afgørende for at reducere spredningen af COVID-19. For yderligere at reducere potentialet for smitteoverførsel, skal rengøringen af berøringspunkter kombineres med påføring af desinfektionsmidler på de mange overflader, hvor virale smittekilder kan forekomme. Vi bruger koldtågening som en effektiv metode til at bekæmpe forekomsten af mikroorganismer på vægge, gulve og vandrette overflader.

Godkendte desinfektionsmidler

Sanocil s010 Ag, er godkendt til desinfektion/bekæmpelse af Covid-19. Se link til testrapport.

Hurtigt, effektivt og pålidelig

Fri for skimmel har specialiseret sig i desinficering efter COVID-19.

Hos Fri for skimmel har vi udviklet rengøringsmetoder som hurtigt og effektivt hjælper med at desinficere og inddæmme COVID-19/ coronavirus, så I hurtigt kan tage de berørte områder i brug igen og få en normal dagligdag og drift. Vi har mange års erfaring, i at desinficerer, og for os handler det om at være med til at inddæmme virus, samt give dig en tryghed og vished om, at du har gjort hvad du kan, så dine kunder og medarbejdere kan føle sig trygge.

Rengøring af berøringspunkter

Det første trin i rengøring og desinficering for at bryde kæden af COVID-19 smitte fra sekundære overflader er at fjerne jord og anden overfladeforurening. Der bør lægges vægt på rengøring af overflader, som mere sandsynligt bliver berørt af beboere; almindeligvis kaldet berøringspunkter. Da mennesker ikke er præcise, når de berører genstande, bør rengøringen af berøringspunkter række 8 – 30 cm. ud over emnet, der fokuseres på.

Almindelige berøringspunkter inkluderer, men er ikke begrænset til, dørhåndtag og låse, dørgreb, dørkant og -ramme på siden overfor hængslerne, trappe- og rampegelændere, greb på skabe og skuffer, håndtag på hårde hvidevarer, lyskontakter, borde og bordplader, telefoner, lyskontakter, toiletsæder og skyllehåndtag, håndtag på vandhaner, sæbepumper, tastaturer og mus, elevatorknapper, tastatur på kreditkortlæsere, knapper på salgsautomater, kontroller til udstyr, fjernbetjening til TV, stoles armlæn, sengerammer og skranker.

Berøringspunkter afhænger også af hvilken type facilitet der rengøres. Toppen af kirkestole og armlæn, alterskranke, knæleskamler i skriftestole, alter og dispensere til helligt vand er berøringspunkter i kirker, der skal rengøres. I skoler skal legetøj, bøger og undervisningsmaterialer gives opmærksomhed. På medicinske behandlingssteder skal der være ekstra fokus på kørestolsgreb og hjulgreb, arbejds- pladser hvor der benyttes computer, IV-stænger, rumdeler- gardiner, udstyr til måling af blodtryk, sengestativer, vogne til uddeling af mad, vaskeri- og papirkurve og tilkaldeknap til sygeplejepersonale .